fbpx
Futr u izi

kuharska delavnica

NEPOZABNA MARTINOVA POJEDINA

POSNETA SPLETNA DELAVNICA, KJER TE NAUČIM, KAKO DOMA PRIPRAVITI NAJBOLJŠO JESENSKO POJEDINO. 

Doma bi si radi letos pripravili pravo Martinovo večerjo, pa se bojiš, da za to nimaš časa ali znanja? Ali pa si želiš le znanje nadgraditi na 2.0?

Kaj, če bo šlo kaj narobe?  Kaj, če bo šlo vse po gobe? Kaj, če komu ne bo všeč? Kaj, če nakupim preveč? 
Bo veliko za pripravljat? Kaj pa za pospravljat? 

Se lahko nekaj zmeniva? Midva, ja. Ena na ena. Letos si daj šanso. Vse skupaj ni nobena čarovnija in je pravzaprav zelo preprosto. Ti pokažem kako.

Treba bo iti v trgovino, narezati zelje (ali kupiti že dušenega) in vse skupaj zložiti v posodo. Zaupam ti katere sestavine rabiš, da bo okus še bolj vrhunski, ker želim, da ti uspe u nulo.

KO TI DOMA USPE PRIPRAVITI NEPOZABNO POJEDINO

POZNAN SEM PO ZANIMIVIH, DRUGAČNIH RECEPTIH IN TA JE NAJBOLJ ZANIMIV DO SEDAJ. TAKEGA NA SPLETU NE NAJDEŠ, A VSE SESTAVINE PRAV DOBRO POZNAŠ.

PREDSTAVLJAJ SI ...

Izdelek brez naslova 41

Kako bo

potekalo

oglej si delavnico

Če želiš, da skupaj mešava in se zabava, klikni spodnji modri gumb.

Kaj bova

uporabljala

Delavnica ti ostane odprta za vedno, da te lahko pohvalijo še prijatelji, starši in pa tašča. To je to. 

KLIKNI NA ZGORNJI PREDSTAVITVENI VIDEO 


lahko pa SI NAREDITE skupEn DOGODEK IN SODELUJETE pri kuhanju kar VSI?

Je TO ZAME?

Je zate, ki nimaš časa.
Je zate, ki iščeš idejo za novo, izboljšano verzijo  pojedine.
Je zate, ki želiš navdušiti izbrane.
 
DAJ SAŠO NE BLUZI. NE POZNAŠ TI MOJIH…
RES NE. pridi in se prepričaj NA LASTNE BRBONČICE.
   
VEM KAJ JE DOBRO  IN to VEDO TUDI UDELEŽENCI MOJIH PRETEKLIH DELAVNIC. 

vsebina

KAJ VSE PREJMEŠ V SPLETNI DELAVNICI?

Kakšna je investicija?

Redna cena te delavnice je 25 €.

KER ŽELIM, DA SE ZABAVATE, je do konca tedna samo 15€

Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo. 

Najbolj pogosta

vprašanja

Delavnica te že čaka na spletni strani www.futruizi.si. Ob naročilu je tvoja in jo delaš, ko je tebi najprimernejši čas. 

Primerno je za vse. Tehnike in sestavine so vsem poznane. Recept od drugih razlikujejo triki in sestavine, katere podrobno, a na preprost način predstavim. 

Vsi recepti so posneti in si jih ogledaš takoj ob objavi ali kadarkoli kasneje.

Video recept je dolg 16 minut. Vmes lahko pritisneš pavzo in nadaljuješ, ko pokazano opraviš.  Kuhanje popolnoma prilagodiš svojemu tempu.

Z lahkoto izpustiš ali nadomestiš izdelke živalskega izvora.

Rdeče zelje, jabolko, kuhan kostanj, pomaranča,  piščanca, ocvirki (opcijsko), mlince ali testenine, rdeče vino (opcijsko), cimet in podobne osnovne začimbe

DODATNA VPRAŠANJA? Piši mi in z veseljem ti odgovorim.
kako? ja pismo. pritisni na spodnje pismo.

Moja

zgodba

Landing slika 2 png

Moje ime je Sašo. Zgodba se ne bo začela z »Že od nekdaj rad kuham«. Sploh ne. Rad kuham šele zadnje čase, ko sem pričel kuhati u »izi«. Kot otrok sem imel raje pištole in žogo. Pred sedmimi leti mi je telo s kandido sporočilo, da moram nekaj urediti glede prehrane. Ker sem takrat imel službo od 8-ih do 16-ih v pisarni, sem si pričel kuhati zjutraj, pred službo. 

Ker nisem imel niti časa niti idej, sem bil primoran odkriti čimbolj enostavne načine za čim boljšo hrano. Naučil sem se optimizirati nabavo, postopke in kombinacije okusov.

Ker nisem profi kuhar, ampak ljubiteljski, te še bolj razumem, ko rečeš, » Joj, pa jaz nimam časa, nimam idej, nimam…«. Vsega tega tudi jaz nisem imel.

V zadnjih dveh letih imam na socialnih omrežjih kanal Futr u izi, kjer sem ob prijetnih klepetih s sledilci ugotovil, da ima marsikdo še vedno isto težavo, kot sem jo jaz imel pred leti. Zato sem se odločil, da svoje znanje predam naprej.

Večkrat mi rečejo, »lahko tebi, ker imaš ta filing«.

Verjamem v to, da lahko ta filing predam vsakemu, ki si to želi. V kratkem času, te pripeljem iz “kaj naj skuham” do “kako enostavno in zabavno je lahko kuhanje”. 

Esenc s.p. Sašo Dolenec