fbpx

Nazdravljam na “all in” 🥳

Mineva eno leto, ko sem se moral odločiti, ali probam z Futr u izi “All in” ali bo le stranska zabava.

Ni bila lahka odločitev. Prekinil sem prejšnjo službo, ki mi je 22 let vsak mesec prinašala siguren vir prihodkov in resno resno tvegal. Podal sem se v svet, ki mi je bil še pred kratkim popolnoma neznan.

“Je težko?” me pogosto sprašujejo znanci? Je. Ker je non stop delo. Sploh, ker sem za vse sam in se še vse sproti učim.
In možgani šopajo po svoje. Najverjetneje poznaš tega hrčka, ki nonstop poganja koleščke. Občasno mi ga rata umiriti, ampak se mali, kosmati hinavec samo odpočije in že piči dalje. Rad ga imam. Vseeno me on žene naprej.

“Se splača?” je še pogostejše vprašanje. Se. Ne zaradi mene. Zaradi vas se splača. Zaradi vseh vaših pozitivnih odzivov na moje produkt. Sploh po S.planerju, kjer vsak dan dobim potrdilo, da sem na pravi poti, da vam res pomagam pri kuhanju in planiranju. Da ni to klasična kuharska knjiga z recepti, ampak dodelan sistem, ki vas vodi in vrne na rutino, ko odbluzite.

To je to. Treba je odbluziti. Pride teden, ko ne padeš iz rutine. Ko je treba na šihtu potegniti. Ko pride dopust. Ko je treba otroke voziti okoli. Ko pride bolezen. In takrat ti pomagam, da ujameš nazaj rutino. To je to.

No, pa odlični recepti tudi niso mačji kašelj, seveda. Hmm, le kdo je tip, ki je probal okus lepljivega mačjega kašlja in potem rekel “to ni mačji kašelj”. No, saj nočem vedeti. Je imel počasne hrčke najbrž. Hehehe.
_ _ _

“Kako služiti” in ne le” kako zaslužiti”. To, je zame definicija službe.
_ _ _

Itak pridejo strahovi in dvomi. Ampak dokler bom verjel, da lahko marsikomu polepšam ali celo spremenim življenje, bom vztrajal. Tako da, eno leto je okoli. 🥳