Recept:
Pečico segrejemo na 180 stopinj.
Iz tortilje narežemo trakove širine 3 cm.
Trakove premažemo z malo maskarponeja. Nanj posujemo vanilijev sladkor in cimet, pritisnemo, da se vtreta.
Oblikujemo krog ali srce. Spnemo z zobotrebcem in damo v pečico za 10 minut.
V posodo za stepanje damo polovico maskarponeja. Zmešamo. Dodamo vanilijev sladkor (30 g) in sladko smetano ter zmiksamo, da nastane kremasta smetana. Preložimo v kozarec in damo v hladilnik.
Zmešamo še drugo polovico maskarponeja in čokoladni namaz. Damo v hladilnik.
S paličnim mešalnikom zmiksamo zmrznjeno sadje. Damo v skrinjo.
Tortiljine kroge (srce) nekoliko ohladimo in odstranimo zobotrebce. Napolnemo jih leže.
Najprej čokolado. Nato sadje. Na krožnik položimo smetanov namaz, nanj sladico in posujemo s cimetom.