fbpx
Futr u izi

S.kuhano u izi

E-KNJIGA 30 hitrih in preprostih obrokov

Rabiš nove ideje obrokov za takrat, ko se ti mudi?

Stalno iščeš preproste recepte, ki jih lahko pripraviš s preprostimi sestavinami?

Si želiš narediti korak naprej v kuhanju in se naužiti novih okusov? 

Ob hitrem tempu življenja rabiš jedi, ki jih postaviš čim prej na mizo?

Te popolnoma razumem!
Tempo življenja je vedno hitrejši, apetiti in želja po novi, dobri hrani pa se nam širijo. Včasih se je res težko odločiti, kaj bi kuhali. Naj ti pri tem pomagam. Izbral sem 30 različnih obrokov (predjedi, sladice, kosila in večerje), za katere sem prepričan, da jih bodo tvoji oboževali.
Orange White Modern Japanese Recipe Book Booklet
skuhano u izi 1 e knjiga

kuharica za LJUBITELJE DOBRE HRANE

Že več kot eno leto med javljanjem u živo kuham v živo, v povprečju 7 do 27 minut, da vam pokažem, kako skuhati dobro tudi v kratkem času.

V tem času se je nabralo veliko receptov, ki si zaslužijo, da se znajdejo tudi na vaših krožnikih. Zato sem se odločil, da vam izberem vaše najljubše.

Vsi recepti bodo povezani do video posnetkov kuhanja tako, da ne bodo recepti samo napisani (imate jih v pdf obliki, pripravljene za tisk) ampak si boste vsak korak lahko pogledali tudi v detajle v video posnetku, ki je bil v celoti kuhan v živo. Ka pa to.

Večino od teh sem že skuhal, nekatere pa bomo skupaj v prihodnjih kuhanjih v živo. Tako boste lahko kupili sestavine in kuhali istočasno kot jaz.

KLIKNI NA VIDEO

KUHARSKA e- KNJIGA receptov, KI TI BO OLAJŠALa KUHO, prihranila čas in TE NAVDIHNILA Z novimi IDEJAMI.

AKCIJSKA CENA  JE TRENUTNO SAMO 21€.

Najbolj pogosta

vprašanja

S.PLANER u izi kosil je samo v digitalni obliki (pdf, A4 format) in je pripravljena, da si jo tudi natisnete. Poleg dobite še dostop do video posnetkov kuhanja. 

Primerna je tako za začetnike kot za tiste, ki že strastno uživate v kuhinji.

Vedno mi lahko pišete na info@futruizi.si

Ko postaviš vse iz seznama predse, bo vsaka jed v 7 do 27 minutah pred teboj. 

Pošljem jo v  24 urah po plačilu.

Moja

zgodba

Izdelek brez naslova 48

Živijo, moje ime je Sašo. 

Zgodba se ne bo začela z »Že od nekdaj rad kuham«. Vem, čisto netipično. Rad kuham šele zadnje čase, ko sem pričel kuhati u »izi«. Kot otrok sem imel raje pištole in žogo. Posledično večkrat razbita kolena. Na hrano pa sem gledal kot na nekaj, kar čaka na krožniku, da pojem in letim spet ven. Vem, čisto tipično.

Pred nekaj leti pa mi je telo s kandido sporočilo, da moram nekaj urediti glede prehrane. Ker sem takrat imel službo od 8-ih do 16-ih v pisarni, sem si pričel kuhati sam. Nerad. Ampak posledično so prvič v življenju izginili zakisanost, spahovanje, migrene, utrujenost … pa še dobro in raznoliko sem začel končno jesti. Zato sem vztrajal s kuhanjem naprej.

V startu nisem imel niti časa niti idej, sem imel pa dve mali sralasti hčerki (zdaj nista več sralasti, pa mali tudi ne več), ki sta mi že zjutraj vlekli živc ob kuhanju. Kuhal sem pač zjutraj, da sem imel svežo hrano. Zato sem bil primoran odkriti čim bolj enostavne načine priprave za čim boljšo hrano.

Ker nisem profi kuhar, ampak ljubiteljski, te zato še bolj razumem, ko rečeš, » Joj, pa jaz nimam časa, nimam idej, nimam …«. Vsega tega tudi jaz nisem imel. Zato sem si vztrajno optimiziral pripravo, postopke in kombinacije okusov iz vsem znanih sestavin, ki jih imamo vedno doma. To so bili že takrat moji pogoji.

V zadnjih treh letih imam na socialnih omrežjih kanal Futr u izi, kjer sem ob prijetnih klepetih ugotovil, da ima marsikdo še vedno iste težave, kot sem jih imel. Zato sem se odločil, da svoje znanje predajam naprej. In sem šel v projekt Futr u izi “all in”.

Večkrat mi rečejo, »lahko tebi, ker imaš ta filing za kuhanje«. Verjamem v to, da lahko ta filing predam vsakemu, ki si to želi. V kratkem času, te pripeljem iz “kaj naj skuham” do “kako top je “u izi” kuhanje”. 

Zakaj pa vztrajam? Ker želim pustiti sledi. Ker želim, da svet zapustim vsaj kanček boljši, lažji, bolj zdrav in prijaznejši. Da del svoje energije prenesem na vas, ki prebirate moje objave in kuhate jedi po mojih predlogah. In s tem skrbim za doprinos pozitivne energije. Zate. Posledično za svet.

imaš Dodatno vprašanje?

Piši mi na info@futruizi.si in z veseljem ti odogovorim.

Komaj čakam, da kaj skupaj zmešava.

Sašo

Futr u izi,  Sašo Dolenec