fbpx
Futr u izi

kuharica, priročnik in plan kosil

Priročnik za preprosto kuhanje sveže pripravljene hrane iz poznanih sestavin

S.PLANER u izi kosil

Želiš si kuhati bolj pogosto, rabiš nove ideje za kosila, ki so pripravljena v manj kot pol ure.

Želiš prihraniti na času, stresu in stran metanju dragocene hrane. 

Ne da se ti cele dneve brskati za recepti. Naj ti nekdo končno pove, kaj rabiš kupiti, da ti samo postaviš predse in skuhaš. Rabiš u izi rešitve, ki jih lahko daš takoj v prakso.

Ja, imam rešitev. Ne, ne bom ti kuhal jaz. Žal, hehe. Bo pa prav tako njamasto, kot da bi. S poznavanjem novih idej, načinov priprave sestavin in kombinacij začimb, se ti bo odprl čisto nov svet, poln bogatih okusov in asov iz rokava.

PRIPRAVIL SEM TI 30 RECEPTOV SLASTNIH KOSIL, PRAKTIČNE NASVETE, TI SPLANIRAL PO TEDNIH, DODAL OBRAZCE IN VSE OSTALO, KAR TI BO KUHANJE KOSIL OLAJŠALO PRAV VSAK DAN. LAHKO IZKORISTIŠ SAMO RECEPTE, LAHKO PA SČASOMA CELO KNJIGO. 

kuharica za samouke brez časa

Se večkrat znajdeš pred dilemo, kaj kuhati? A nismo čudna bitja? Kar vsak dan moramo jesti. Dobrih idej in časa pa ti primanjkuje? “Kaj bi jedli?” “Ne vem. Vseeno”.  

Ne znaš niti nočeš cele dneve preživeti v planiranju, nakupovanju in za čakanju štedilnikom, saj je tvoj urnik že sedaj prenatrpan.

S.PLANER je zate, ki se zavedaš, da potrebuješ samo dobre ideje in recepte, ki delujejo, mogoče iščeš rešitve, kako porabiti ostanke, kako vpeljati nekaj zelenjave, kako jedi narediti bolj zanimive, dobre. In to z malo sestavinami, ki jih vsi poznamo. Želiš pa kosila skuhana v slabe pol ure.

Potrebuješ znanje, ki ga lahko takoj spraviš v prakso in ti ostane za vedno?

KO IMAŠ KONČNO REŠENO

KAJ KUHATI

Predstavljaj si, kako simpl bi ti bilo, če bi ti nekdo povedal nove ideje za kuhanje, optimalne napotke in super trike, ki ti poenostavijo kuhanje in s tem olajšajo lajf. 

“Sašo, pa ni to komplicirano?” Ne. V bistvu je čist preprosto. To osvojiš s S,PLANERJEM. Enostavno je. Lahko slediš knjigi, lahko skačeš po receptih, lahko vzameš le del, ki ti trenutno odgovarja. 

“Ne, ali ni komplicirano napisano?” Ne. Napisano je v mojem stilu. Malo za šalo, malo za res, večinoma pa nekje vmes. Edino pri receptih se pa ne hecam.

  

kako je sestavljen

ZA OGLED VIDEO PREDSTAVITVE, PRITISNI NA SPODNJO SLIKO

Play Video about VideoCapture 20220715 170016 min

to o s.planerju pravijo uporabniki

NOVA KUHARSKA KNJIGA, KI TI BO OLAJŠALa KUHO IN TE NAVDIHNILA Z NOVIMI IDEJAMI.

Če ti je dovolj branja in ti je jasno, da si želiš kuhanje poenostaviti, klikni na zgornji gumb in se pridruži ostalim “u izi” brezskrbnim ljubiteljem dobre hrane. 

Kaj bo naslednji mesec

na tvoji mizi

OB KREIRANJU RECEPTOV SEM DAL VELIK POUDAREK NA PRILOGO, NE SAMO NA MESU. VSAKA JED JE LAHKO SAMOSTOJNA, BREZ MESNA.   

KAJ VSE S.PLANER VSEBUJE

Kakšna je investicija?

Redna cena 45 € je trenutno

znižana na 35 €.

Najbolj pogosta

vprašanja

S.PLANER u izi kosil je samo v fizični obliki in ga dobite po pošti domov.

Primeren je tako za začetnike kot za tiste, ki že strastno uživate v kuhinji.

V zaprti Facebook skupini boste imeli možnost postavljati vprašanja, ali podajati ideje o receptih iz S.PLANERja.

Ko postaviš vse iz seznama predse, bo kosilo v 19 do 29 minutah pred teboj. 

Načeloma je namenjen vsejedcem, a je vsak obrok sestavljen tako, da ga z lahkoto prilagodiš in meso izpustiš. Ob kreiranju receptov sem dal zelo velik poudarek na prilogo, zato, da v receptih lahko uživajo tudi rastlinojedi.

Če imaš brezglutenske drobtine, tortilje, žemljo, se da vse recepte predelati. Za več idej pa sem v  S.PLANER Facebook skupini, kjer iščemo nove izvedbe. 

V Ljubljani je možno. Se dogovoriva. V takem primeru vrnem plačno poštnino. 

S.PLANER pošljem v dveh dneh po plačilu. 

Nudim ti 30-dnevno vračilo denarja brez vprašanj, če ugotoviš, da ni zate. S.planer neuporabljen samo vrneš na na moj naslov.

Moja

zgodba

Izdelek brez naslova 48

Živijo, moje ime je Sašo. 

Zgodba se ne bo začela z »Že od nekdaj rad kuham«. Vem, čisto netipično. Rad kuham šele zadnje čase, ko sem pričel kuhati u »izi«. Kot otrok sem imel raje pištole in žogo. Posledično večkrat razbita kolena. Na hrano pa sem gledal kot na nekaj, kar čaka na krožniku, da pojem in letim spet ven. Vem, čisto tipično.

 
Pred nekaj leti pa mi je telo s kandido sporočilo, da moram nekaj urediti glede prehrane. Ker sem takrat imel službo od 8-ih do 16-ih v pisarni, sem si pričel kuhati sam. Nerad. Ampak posledično so prvič v življenju izginili zakisanost, spahovanje, migrene, utrujenost … pa še dobro in raznoliko sem začel končno jesti. Zato sem vztrajal s kuhanjem naprej.


V startu nisem imel niti časa niti idej, sem imel pa dve mali sralasti hčerki (zdaj nista več sralasti, pa mali tudi ne več), ki sta mi že zjutraj vlekli živc ob kuhanju. Kuhal sem pač zjutraj, da sem imel svežo hrano. Zato sem bil primoran odkriti čim bolj enostavne načine priprave za čim boljšo hrano.

 
Ker nisem profi kuhar, ampak ljubiteljski, te zato še bolj razumem, ko rečeš, » Joj, pa jaz nimam časa, nimam idej, nimam …«. Vsega tega tudi jaz nisem imel. Zato sem si vztrajno optimiziral pripravo, postopke in kombinacije okusov iz vsem znanih sestavin, ki jih imamo vedno doma. To so bili že takrat moji pogoji.


V zadnjih treh letih imam na socialnih omrežjih kanal Futr u izi, kjer sem ob prijetnih klepetih ugotovil, da ima marsikdo še vedno iste težave, kot sem jih imel. Zato sem se odločil, da svoje znanje predajam naprej. In sem šel v projekt Futr u izi “all in”.

 
Večkrat mi rečejo, »lahko tebi, ker imaš ta filing za kuhanje«. Verjamem v to, da lahko ta filing predam vsakemu, ki si to želi. V kratkem času, te pripeljem iz “kaj naj skuham” do “kako top je “u izi” kuhanje”. Pri tem si pomagam z online delavnico”Kosilo u izi, na moji mizi“, kuharico “S.planer“, pa tudi z recepti na socialnih medijih, (Facebook, Insagram), spletni strani www.futruizi.si ter kuhanju v živo na Facebooku vsak četrtek ob 19h.

 
Zakaj pa vztrajam? Ker želim pustiti sledi. Ker želim, da svet zapustim vsaj kanček boljši, lažji, bolj zdrav in prijaznejši. Da del svoje energije prenesem na vas, ki prebirate moje objave in kuhate jedi po mojih predlogah. In s tem skrbim za doprinos pozitivne energije. Zate. Posledično za svet.

Večkrat mi rečejo, »lahko tebi, ker imaš ta filing«.

Verjamem v to, da lahko ta filing predam vsakemu, ki si to želi.

imaš Dodatno vprašanje?

Piši mi na info@futruizi.si in z veseljem ti odogovorim.

Komaj čakam, da kaj skupaj zmešava.

Sašo

Futr u izi,  Sašo Dolenec