fbpx
Futr u izi

kuharica, priročnik in že izpolnjen plan kosil

S.PLANER u izi kosil

kuharska knjiga, O BOLJ enostavnI pripravI kosil. zate, ki nimaš časa dolgo kuhati, planirati, pogosto nakupovati, hočeš pa vseeno zdravo jesti.

Želiš si kuhati bolj pogosto, rabiš nove ideje za kosila, ki so pripravljena v manj kot pol ure. Ne želiš pa tvegati nezadovoljstva.

Ne da se ti cele dneve brskati za recepti. Naj ti nekdo končno pove, kaj rabiš kupiti, da ti samo postaviš predse in skuhaš. Rabiš u izi rešitve, ki jih lahko daš takoj v prakso.

Nimaš časa začeti planirati ali pa ne poznaš niti načina kako. Ideja se ti ne zdi slaba, ker veš, da lahko prihraniš na času, stresu in stran metanju dragocene hrane. Ne maraš gasiti in držati pesti, da bodo jedi tudi ta dan vsem všeč. 

Ja, imam rešitev. Ne, ne bom ti kuhal jaz. Žal, hehe. Bo pa prav tako njamasto, kot da bi. S poznavanjem novih idej, načinov priprave sestavin in kombinacij začimb, se ti bo odprl čisto nov svet, poln bogatih okusov in asov iz rokava.

PRIPRAVIL SEM TI 30 RECEPTOV SLASTNIH KOSIL, PRAKTIČNE NASVETE, TI SPLANIRAL PO TEDNIH, DODAL OBRAZCE IN VSE OSTALO, KAR TI BO KUHANJE KOSIL OLAJŠALO PRAV VSAK DAN. 

kuharica za samouke brez časa

Večkrat se znajdeš pred dilemo, kaj kuhati. A nismo čudna bitja? Kar vsak dan moramo jesti. Dobrih idej in časa pa ti primanjkuje? “Kaj bi jedli?” “Ne vem. Vseeno”.  

Ne znaš niti nočeš cele dneve preživeti v planiranju, nakupovanju in za štedilnikom, saj je tvoj urnik že sedaj prenatrpan.

S:PLANER je zate, ki se zavedaš, da potrebuješ samo dobre ideje in plane, ki delujejo, iščeš rešitve, kako porabiti ostanke, kako vpeljati več zelenjave, kako jedi narediti bolj zanimive, dobre. In to z malo sestavinami, ki jih vsi poznamo. Zate, ki za vse to želiš porabiti le slabe pol ure na dan.

Potrebuješ znanje, ki ga lahko takoj spraviš v prakso in ti ostane za vedno.

KO IMAŠ KONČNO REŠENO

KAJ KUHATI

Predstavljaj si, kako simpl bi ti bilo, če bi ti nekdo dal znanje, ideje, trike, optimalne napotke in super recepte, ki ti poenostavijo kuhanje in s tem olajšajo lajf. 

“Sašo, pa ni to komplicirano?” Ne. V bistvu je čist preprosto. To osvojiš s S,PLANERJEM. Enostavno je. Lahko slediš knjigi, lahko skačeš po receptih, lahko vzameš le del, ki ti trenutno odgovarja. 

“Ne, ali ni komplicirano napisano?” Ne. Napisano je v mojem stilu. Malo za šalo, malo za res, večinoma pa nekje vmes. 

  

že več kot 300 jih VSAK TEDEN uživa ob kuhanju u izi kosil

kako je sestavljen

ZA OGLED VIDEO PREDSTAVITVE, PRITISNI NA SPODNJO SLIKO

Play Video about VideoCapture 20220715 170016 min

NOVA KUHARSKA KNJIGA, KI TI BO OLAJŠALa KUHO IN TE NAVDIHNILA Z NOVIMI IDEJAMI.

Če ti je dovolj branja in ti je jasno, da si želiš kuhanje poenostaviti, klikni na zgornji gumb in se pridruži ostalim “u izi” ljubiteljskim kuharjem.

Kaj bo naslednji mesec

na tvoji mizi

OB KREIRANJU RECEPTOV SEM DAL VELIK POUDAREK NA PRILOGO, KI JE LAHKO SAMOSTOJNA JED, DA BODO TAKO UŽIVALI TUDI RASTLINOJEDI.  

Kakšna je investicija?

Trenutno je cena

znižana na 45 €.

Najbolj pogosta

vprašanja

S.PLANER u izi kosil je samo v fizični obliki in ga dobite po pošti domov.

Primeren je tako za začetnike kot za tiste, ki že strastno uživate v kuhinji.

V zaprti Facebook skupini boste imeli možnost postavljati vprašanja, ali podajati ideje o receptih iz S.PLANERja.

Ko postaviš vse iz seznama predse, bo kosilo v 19 do 29 minutah pred teboj. 

Načeloma je namenjen vsejedcem, a je vsak obrok sestavljen tako, da ga z lahkoto prilagodiš in meso izpustiš. Ob kreiranju receptov sem dal zelo velik poudarek na prilogo, zato, da v receptih lahko uživajo tudi rastlinojedi.

Če imaš brezglutenske drobtine, tortilje, žemljo, se da vse recepte predelati. Za več idej pa sem v  S.PLANER Facebook skupini, kjer iščemo nove izvedbe. 

Nudim ti 30-dnevno vračilo denarja brez vprašanj, če ugotoviš, da ni zate. S.planer neuporabljen samo vrneš na na moj naslov.

V Ljubljani je  možen ob dogovoru. V naročilu v opombo napiši “oseben prevzem” in ti pišem na mail, da se dogovoriva. V takem primeru vrnem plačano poštnino. 

Moja

zgodba

Landing slika 2 png

Moje ime je Sašo. Zgodba se ne bo začela z »Že od nekdaj rad kuham«. Sploh ne. Rad kuham šele zadnje čase, ko sem pričel kuhati u »izi«. Kot otrok sem imel raje pištole in žogo. Pred sedmimi leti mi je telo s kandido sporočilo, da moram nekaj urediti glede prehrane. Ker sem takrat imel službo od 8-ih do 16-ih v pisarni, sem si pričel kuhati zjutraj, pred službo ali pa dan prej. 

Ker nisem imel niti časa niti idej, sem bil primoran odkriti čimbolj enostavne načine za čim boljšo hrano. Naučil sem se optimizirati nabavo, postopke in kombinacije okusov.

Ker nisem profi kuhar, ampak ljubiteljski, te še bolj razumem, ko rečeš, » Joj, pa jaz nimam časa, nimam idej, nimam …«. Vsega tega tudi jaz nisem imel.

V zadnjih dveh letih imam na socialnih omrežjih kanal Futr u izi, kjer sem ob prijetnih klepetih s sledilci ugotovil, da ima marsikdo še vedno isto težavo, kot sem jo jaz imel pred leti. Zato sem se odločil, da svoje znanje predam naprej.

Večkrat mi rečejo, »lahko tebi, ker imaš ta filing«.

Verjamem v to, da lahko ta filing predam vsakemu, ki si to želi. V kratkem času, te pripeljem iz “kaj naj skuham” do “kako enostavno in zabavno je lahko kuhanje”. 

imaš Dodatno vprašanje?

Piši mi na info@futruizi.si in z veseljem ti odogovorim.

Komaj čakam, da kaj skupaj zmešava.

Sašo

Futr u izi,  Sašo Dolenec