fbpx

Ti predstavim Anjo❓

Anja je oseba, ki je v moje življenje vstopila v mojih najtemnejših dneh in iz njega pregnala temo. Pokazala mi je upanje za novo ljubezen in novo srčno pot. Priznam, nisem si mislil, da bo tako močno svetila. Anja pravi, da jo moti, ker včasih ne poslušam, ko mi kaj razlaga. Kljub temu, da to ni res, mi večkrat našteva dokaze, ampak jih preslišim. Ne vem, tako so moški možgani pač narejeni. Izklop po petem stavku, če nas stvar ne zanima 🙉. Ampak to ni prav pogosto. Prisežem. Ampak ne Anje vprašati.

Ajde, priznam, ni šlo vse gladko. Začetki so bili viharni. Ene dve leti sva se lovila. Jaz z malimi otroki (mojima hčerama), ona s študentskimi žuri (ne, nisem napisal s študenti). Ker otroci niso njeni, se zgornji stavek ne bere čudno, ane. Ne bom rekel, da se nisva v šestnajst letih skregala. Ne bom, ker vem, da nekatere to moti. Fovšija. Ampak se res nisva. To, da se z mano ne da skregati, jo sicer moti, ampak se je že navadila. Hitro povem “Nisem gluh, niti glup in se lahko normalno pogovoriva.“ Vsakemu.

Všeč mi je, ker me nikoli ni probala spremeniti. In zato si zasluži, da se spreminjam za njo in z njo. Me pa vedno podpira, čeprav se še sam včasih vprašam “Pa res, veš, kaj delaš?” Čeprav zdaj končno vem. Končno. Anja je tista “revica”, ki je morala tudi stestirati vse jedi iz S.PLANERja. In dalavnic. V ožji izbor pri meni je prišlo čez sto jedi. Vendar sem jih zožal na sedemdeset. Med njimi jih je Anja izbrala top štirideset. Najtežji del pa nama je bil, jih deset odstraniti. Že tako bo imel S.PLANER čez 200 strani. Po nekaj dneh premetavanja in ponovnega testiranja, sva se le odločila za najboljših 30 kosil u izi, za katere dam roko v vrel lonec.

Lahko bi jo hvalil v nedogled, ampak ji to raje povem v obraz. Ali pa njen dekolte. Kar pač rtudi ad gledam. Evo. Pa je spet šel fokus. Aja. Zato jo mogoče ne slišim, ker se pogled slej kot prej spusti in 🙉. No, skratka to je Anja. Moja Anja.

Vse dobro,
Sašo