fbpx

ne biti sebičen

Resnično verjamem v to 👉 “Če imaš neko znanje in ga ne deliš z drugimi, potem si sebičen”. To je stavek, zaradi katerega sem točno dve leti nazaj ustvaril profil “Futr u izi”. Na spletu sem v tistih “zaprtih” dneh vsak dan opazoval zbegane bralce, ki so spraševali “Kaj, naj danes kuham?”. Ker sem imel kar nekaj “u izi” idej, sem začel objavljati slike svojih krožnikov. S hrano seveda. In to počnem še danes. Minili sta že dve leti 🎂. Noro.

Delil sem vam več kot
✔ 100 video receptov,
✔ 100 napisanih receptov,
✔ 500 slik,
✔ 600 napisanih objav,
✔ 3 krajše knjižice receptov,
✔ recepte v revijah,
✔ in dobil veliko, zelo srčnih, sledilcev na Facebooku, Instagramu, YouTubu in TikToku.

V lanskem letu sem naredil še spletno stran futruizi.si, kjer sem petkrat ponovil kuharsko delavnico “Kosila u izi, na moji mizi” ter štirikrat različna skupinska kuhanja “Quicki”.  Konec meseca pa prihaja nova krona 🤴 mojega dela. Moj prvi tiskani 📖 produkt. S.PLANER – Sašev planer u izi kosil.👨‍🍳💪 Namenjen je vsem, ki iščete nove ideje, kombinacije, recepte kosil, ki so za pripraviti preprosto, hitro in so zdravi. Notri je tudi dodelan sistem, kako u izi kuhanje prenesti v rutino.

Ker nisem profesionalen kuhar, ampak ljubiteljski, te še bolj razumem, ko rečeš: “Joj, pa jaz nimam časa, nimam idej, nimam rutine, nimam …”. Vsega tega tudi jaz nisem imel. Ravno zato danes vem, da imam zate rešitev.

S ponosom se ozrem na zadnji dve leti in z hvaležnostjo v srcu piham v svečki 🎂. Z veseljem, nasmehom in umirjenostjo zrem v sončno prihodnost, saj vem, da imam za predati še veliko znanja, idej in veselja. Veselim se skupne poti z vami, kamorkoli me že ponese. ❤

Vse dobro,
Sašo