fbpx

Pogoji poslovanja

Stran www.futruizi.si in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja Esenc, Sašo Dolenec s.p.

Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in se jih brez dovoljenja podjetja ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Podjetje si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.futruizi.si

1. Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani futruizi.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih
komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetje Esenc, Sašo Dolenec s.p.
Ljubljanska cesta 97, 1354 Horjul
matična številka: 8558825000
davčna številka: 38936356

TRR SI56 0201 3321 2871 940

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani futruizi.si ter pravice in obveznosti kupca in člana.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem).

Plačilo kupcu zagotavlja, da dobi točno to, kar je kupil.

2. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:
preko nakazila UPN na TRR SI56 0201 3321 2871 940
s kreditno kartico

Ponudnik izda račun na trajnem mediju. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

3. Cene

Cene posameznih vsebin so objavljene na spletni strani. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in v primeru plačila.

4. Pritožbe

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte saso@futruizi.si ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

5. Poravnava obveznosti in neplačilo

Stranka je dolžna preveriti ali je prejela račun na elektronski pošti ter vseh mapah v elektronski pošti.

6. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

7. Varovanje podatkov

Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Naročnik, ki je pravna oseba, samostojni podjetnik ali druga organizacija, ki v svojem imenu sklene naročniško razmerje, dejanski uporabnik storitev pa je član take organizacija oz. storitve uporablja na podlagi pooblastila take organizacije, je dolžan ob sklenitvi naročniškega razmerja obvestiti vse posameznike, ki na podlagi takšne pogodbe med spletno stranjo in pravno osebo uporabljajo storitve o tem, za katere namene bodo ljubezen.si in njihovi pogodbeni obdelovalci obdelovali njihove osebne podatke.

Organizacija, ki je naročnik storitev, ki jih ponuja podjetje, zagotavlja vpogled v vsa privoljenja posameznikov, ki jih spletna stran potrebuje za obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

Esenc, Sašo Dolenec s.p.