fbpx

Fotr ali Futr u izi?

Še vedno vas baje obstaja kar nekaj, ki mislite, da sem »Fotr u izi«. 🤷‍♂️

Povem nekaj, kar mogoče še ne veš?  Ime profilu je bilo prvi dan (pred malo manj kot 30-timi meseci) »Fotr u izi«.

Nisem želel pisati predvsem o hrani. Mogoče tudi sedaj ne pišem samo o hrani. Ampak sem želel dati nekaj več. Kaj več? Nisem imel pojma. Ga imam zdaj? Nimam pojma.

Ampak začel sem pa s hrano. Potem pa sta mi hčeri rekli »fotrov je preveč, bodi kaj drugega«. Instagrama takrat še nisem imel, FB je bil pa samo za naše fotke. In zato nisem vedel, da »fotri« so pa že. In eni celo znani. Tako sem se preimenoval v »Futr u izi«.

Ja. Pred 30 meseci sem bil čisto novinec v socialnih omrežjih. Imam pa srečo, da sem se srečal s pravimi ljudmi, ki so mi pokazali, da socialna omrežja niso oglasna deska, ampak medij za komunikacijo, kjer moraš vedeti, koga si želiš nagovarjati. Tega dela, večina še vedno ne razume. Ali pa samo jaz gledam narobe. Glede na to, da je vzporedno postalo moje delo pisanje in učenje pisanja objav, da me vabijo na predavanja in pišejo o meni članke, delam nekaj očitno prav.

Vendar »futr« niti ni bilo mišljeno kot hrana, ampak kot polnilo. Nekaj, kar te lahko napolni. Telo in dušo. Od potovanj, do zabave, hrane, plesa, glasbe, knjige …, ampak trenutno smo, kjer smo. Kam bom šel? Nimam pojma. SAj vidiš, da se vse odvija po svoje, ko spustiš.

Morda me pokliče kaj drugega, ampak v hrani bom vsaj še par let, saj vidim, koliko lahko dam. Koliko ti lahko poenostavim in koliko te lahko navdušim nad »u izi« pripravo hrane, za dneve, ko nimaš časa ali idej. Pa ni važno, ali si začetnik ali profi. Ko (če) bo čas, da se najine poti prekrižajo, se bodo. Prepričan sem v to.

Čeprav se prepogosto zatekamo k temu » ko bo čas«. Pa vsi vemo, da toliko časa, da bomo imeli čas, ga ne bomo nikoli imeli. In kar se moje filozofije tiče, je vedno edini pravi čas zdaj.

Vse dobro,
Sašo