fbpx

Isti sem bil

Spomnim se sebe, pred desetimi leti, ko se mi na dnevni ravni ni sanjalo, kaj naj kuham. Da ne bo spet isto. Pa da bo zanimivo in zdravo. Da ne bodo skoz samo iste testenine in predpripravljene jedi. Saj je to občasno čist fajn. Občasno.

Zadnje pol ure službe sem imel vedno polno dela. A veš tisto, ko vztrajno nekaj klofaš za računalnikom. Pa da zgleda, kako nekaj iščeš. Da je pristno, občasno še malo zakolneš, da te pustijo v miru, da najdeš »Kaj hudiča spet skuhati«. 🙄

Potem pa hitro v trgovino in domov. Doma sem skoraj vedno ugotovil, da po receptu nekaj manjka. In spet nisem kuhal, kar sem splaniral. In spet je padla svašta pašta. Saj je fajn. Saj vsi pojedo. Ampak včasih si pa želim kak nov trik odkriti.

Najslabši del …, ker nekaterih stvari tako nisem uporabil, mi je hrana 🍆🥩 občasno ušla čez rok. Ni fajn, če ti uide.

Ampak sem se z leti zverziral. U nulo💪. Zdaj vem kaj, kdaj in kako bom kuhal. Vnaprej. To te tudi zverziram v kuharski delavnici Kosila u izi.
Prijavi se na https://www.futruizi.si/seznam-delavnic/

Če te kliče, se le prijavi.

Vse dobro
Sašo