fbpx

Je bilo tole 2022 za kaj?

Da vidim, če je to 2022 bilo za kaj ali je le še eno leto, ki je letelo mimo.

Kaj se je dogajalo? Kaj se je zgodilo? Kaj se je rodilo?

Pred enim letom nisem o “S.planerju” še niti razmišljal, sedaj pa ta kuharska knjiga že par mesecev osrečuje ogromno družin in nadobudnih kuharjev. Res me je njeno ustvarjanje namučilo, saj nisem imel v ozadju nikogar, ki bi me učil, me usmerjal, mi pomagal ali prevzel nase finančno, psihično ali fizično breme. Ker vidim, koliko vsega reši, ko veš vnaprej, kaj boš jedel, kdaj boš jedel, kaj boš kupil, ker veliko prihraniš na denarju, kilah, času in skrbeh, mi je bilo jasno, da tega znanja in te energije ne morem zadržati zase. To je razlog, zakaj sem ga spisal in poslal v svet. Verjamem, da je januar mesec, ko je tak sistem planiranja najlažje in najbolj potrebno uvesti.

Spletno kuharsko delavnico “Kosila u izi na moji mizi” smo v 2022 ponovili trikrat. Upam, da še kakšno več dodam v 2023. Res sem ponosen, ko vidim, koliko zrastete po njej. Pa samo 2 tedna traja in delaš, ko ti znese. U izi. V delavnici uporabljamo vzorčke začimb, ki jih pošljem na dom in z novimi triki, idejami, recepti, kombinacijami ustvarjamo nove večne klasike, ki jih potem uporabljate celo leto. Januarja startamo z novo ponovitvijo. Pridi.

Quickija sta bila dva. Luštkana in res zabavna. A ker je prišlo do live kuhanja ob četrtkih (zaenkrat le na Facebooku) sem jih nekoliko opustil. Danes delamo Valižanske kruhke. Slastne, hrustljave, čarobne kruhke.

Napisal sem čez 300 objav, 3500 storijev, brezplačno e-knjižico “Sladice u izi”. Ja, skoraj vsak dan dobiš nekaj od mene. Če objav ali storijev ne vidiš tako pogosto, spusti vsakič vsaj všečk, pa ti jih morda le pokaže bolj pogosto. Pa še meni daš signal, da ti je všeč, kar delam. Cenim to.

Kar nekaj je bilo gostovanj pri drugih profilih, na podcadstu, članki v revijah … Pestro, odločilno, v mnogih pogledih nadgrajeno leto.

Na plano pa sem spustiš še eno kreativo. Pričel sem s pisanjem ter z učenjem pisanja objav. Kakšni pa so plani za 2023❓ Izdam ti jih jutri.

Vse dobro,

Sašo