fbpx

Kako gledam proti 2023?

Včerajšnji pregled 2022 nadaljujem s plani 2023.

Decembra sem dal mir glede zaprte Facebook skupine S.PLANER. Ampak januarja imam željo, to skupino narediti bolj aktivno, da se skupaj pogovorimo, kaj bomo splanirali za naslednji teden, kaj moramo nabaviti, kako kak recept nadgradimo, spremenimo … pač da imamo vsi skupaj push, da pademo nazaj v rutino, kjer bomo imeli splanirana kosila, kupljene sestavine in ne bo vprašanj … kaj bi jutri jedli. To je smisel S.planerja.

KOSILA U IZI NA MOJI MIZI – 20. januarja startamo z novo 2-tedensko online kuharsko delavnico. Ponovil bom isto, kot smo jo delali zadnje leto in pol, ker še vedno stojim 100 % za njo. Prijave se že zbirajo. Pridi.

Potem pa sta tu še dve želji do konca leta. Ne, nista še cilja, nista še obljubi, sta zaenkrat le želji.

Ena je delavnica za otroke. Ideja tli že več kot dve leti in upam, da mi jo uspe narediti.
In pa še druga delavnica, katero sem dolgo zaviral, a je čas, da se prične rojevati. To je brezmesna delavnica. Sem obljubil hčeri (strasna zagovornica veganstva zaradi ljubezni do živali), da jih pomagam pri ozaveščanju, da obstajajo tudi dobre brezmesne jedi. Tako, da če bo našla dovolj časa, da mi pomaga pri kreiranju in testiranju brezmesnih kosil, bova skupaj sestavila tako delavnico.

Če bo dovolj interesa seveda.

Novembra sem pričel še s pisanjem objav za druge profile ter 1:1 učenjem o pisanju objav. Rad pišem. Rad predajam znanje. Rad vidim napredek. Rad vidim te velike učke, ko naredijo kvantni skok, ko se pogovorimo. Ko dojamejo, kaj jim je manjkalo. Zato bom tudi to nadaljeval.

Kaj pa moje želje izven profila?

Želim več časa preživeti v naravi, z mojimi, želim se vpisati na tečaj kitare, večkrat plesati, več koncertov, dodati vsaj eno potovanje v tujino in več časa posvetiti sebi. Se postaviti na prvo mesto.

Ker le tako bom lahko boljši. Bolj jaz.  Pa zdravja. Tale zadnji virus me je kar lepo zdelal. Upam, da bom kmalu nazaj z vso energijo. Verjamem, da bom.

Komaj ga čakam.

2023 jaz sem pripravljen, da mi pokažeš, kaj imaš zame.

Vse dobro,
Sašo