fbpx

manj je več

Sam sem pristaš »manj je več«. Anja se strinja. Glede kuhanje! Je zdele posebej poudarila, naj to poudarim to.  Pri kuhanju kosil se držim tega načela. Uporabljam samo sestavine, ki jih dobiš v vsaki trgovini. Vsaj, kar se tiče kosil čez teden. To mi je zelo pomembno. Zelo se trudim potegniti iz sestavin pristen okus in ga nadgraditi s kombinacijami med seboj, začimbami ter enostavnimi tehnikami, ki poudarijo okus.

Sem tudi pristaš krajših kuhanj, saj nimam vsak dan časa paziti na lonce. 20 do 33 minut po tistem, ko pridem domov, si želim imeti sveže pripravljeno kosilo. Toliko, da pričaram nasmehe na zadovoljnih obrazih, »nom, nom, dobro je bilo« in gre dan lahko mirno naprej po svojem urniku.

Če tudi ti stalno iščeš krajše in lažje verzije kosil, 1. 4. 2022 začnem z novo skupino, ki jim bo postalo kuhanje (še bolj) zabavno in lahkotno? Primerno za vse stopnje znanja. Vedno.

Trenutno je prostih še 7 mest. En pult je lahko samo tvoj, če želiš osvojiti “Kosila u izi”.

Vse dobro,
Sašo