fbpx

Moj moto za uspeh je …

💥 One day, or day one 💥

Spremlja me že desetletje in ga čutim tako močno, da sem si ga na začetku aprila dal tetovirati na roko. Tattoo št. ena.

Danes ali nekega dne?

Njegov pomen se mi spreminja. Včasih me je premikal iz mrve 🥱 točke, ko sem čutil, da sem obstal. Ko sem iskal izgovore, da danes pa ne morem delati tiste pomembne naloge, ker se pa nekaj slabo počutim. Pride tak dan. Pa dva. Ko je teh dni bilo več zapored, sem si še izmislil nove, manj pomembne naloge. Vse, da mi ni bilo treba začeti delati tiste velike, ki bi mi dejansko prinesla razliko.

Je zdaj drugače ❓ Ne, še vedno pridejo taki dnevi. Le da se sedaj opomnim in spremenim vibracijo ter grem dalje. To mi pomaga.

Zadnje čase pa mi moto govori še nekaj drugega: “Kdaj se boš umiril in delal manj❓ Danes ali nekega dne❓” Ja, tudi na to se moramo opomniti.

Če nekaj delaš rad, ti to ni težko. Ampak tako izginja Sašo in postajam samo Futr u izi, ki skrbi za druge. Zato grem v nedeljo po treh letih prvič na 🛫 dopust, kjer ne bom imel računalnika ob sebi. Moram iti, da nazaj prideva oba.💞

Z Anjo pičiva v lastni režiji raziskovat Lizbono. Ona ima čez program, tako da imam lastno vodičko. Top.

A to pomeni, da ne bo objav❓ Bo bo. Vsak dan. Valjda ne popustim. Objave sem že pripravil. Tako da ja, v nedeljo bo “Day one”, ko ne bom delal. Potem sledi “day two” … vse do “day five”, ko vrnem se nazaj. Verjamem, da mi bo po tem še lažje delati, še bolj u izi in bom še bolj z veseljem kreiral za vas.

💥 One day, or day one.

Ker čas med zdaj in potem se imenuje življenje. Ne zamudi ga.💥

 

Vse dobro, Sašo