fbpx

Moje zadnje sporočilo letos

Kar vam danes želim sporočiti … 👇

Letošnje leto je bilo zame leto, ko sem se dokončno zavedal, da želim delati izključno to, kar sedaj delam. Kreirati in služiti iz Futr izi. Služiti vam. Potem šele sebi.

Zato najprej zahvala vsem, ki ste mi omogočili, da nadaljujem. Ki ste me finančno podprli. Ki ste in še verjamete vame. Če bi videli toplino in milino v srcu, srečo in hvaležnost ter kapljice, ki se mi večkrat ob robu očesa naberejo zaradi vas. Zaradi vas lahko nadaljujem z vedno manjšim strahom v srcu. Zaradi vas se vedno bolj redko sprašujem, zakaj sploh to počnem. Hvala, hvala, hvala.

Moment. Evo. Kapljica obrisana.

Zahvala vsem, ki me spremljate, gledate, prebirate in mi z odzivom poveste, da vam moje delo in trud nekaj pomenijo.

Zahvala vsem skritim sledilcem, ki vas niti ne vidim, pa vem, da ste tam.

Hvala vsem, ki moj glas delite dalje in sporočate ostalim, da obstajam.

Hvala, hvala, hvala.
_ _ _

V 2023 vam vsem želim največ ljubezni. Do sebe, do drugih. Do živali, do planeta. Nekaj bomo morali narediti. In pričeli bomo pri sebi. Na sebi. V sebi.

V srcu, v želodcu, v dejanjih. Želim, da smo v 2023 zadovoljni s človekom v ogledalu. V vseh pogledih. Imamo to. Ljubezen, dobroto, spoštovanje. Potegnimo jih na plano in jih predajmo še ostalim, ki to potrebujejo, to želijo.

Verjamem, da je kuhanje lahko izvor samozadovoljstva, zdravja, smeha in izražanje ljubezni. Zato, se bom potrudil, da tega od mene prejmete še več.

Ne praznujte le danes. Ne bodi srečni le danes. Danes naj bo prvi dan veselega in srečnega leta, ki je pred vami. Izkoristite ga, da bo to najboljše leto, kot ga danes sanjate.

Rad vas imam.
Vse dobro,
Sašo