fbpx

Ob kuhanju lahko prihraniš na času?

Prihranek na času je ena od prednosti, ki jo planiranje kosil vključuje. Če veš, kaj bo nastalo, če imaš na tedenskem nivoju kupljene surovine in če veš kaj bi tvoji pa jedli ti z ramena odpade breme. Ali dva. Ali trije.

Ko delaš od 8-16 najbrž nimaš po službi za izvažati energije za hitro vožnjo do trgovine, nakupovanje, premikanje po polžje v gužvi, dirkanje med policaji, pardon, med policami, kasneje zavirati pred policaji …
Potem pa hitenje naprej domov. Kjer moraš kuhati. Groza . Ampak ni treba da je.
 
Če imaš splanirano, lahko celo uživaš. Uživaš v najbolj naravni stvari, ki obstaja … kuhanje hrane zase in za svoje najbližje. To bi moral biti topel, hvaležen, nestresen dogodek.
 
»Sašo, tebi se je zmešalo.«  Verjamem, da tako misliš, ampak ne, se ne strinjam. Preberi še enkrat zgornji odstavek in si zamisli, kako bi bilo, če bi ti kuhanje postalo lahkotno.
 
Moja misija je, da bom v enem letu naučil 1.000 slovenskih družin, kako kuhati bolj lahkotna kosila čez teden. Ne samo, da se ne bom ustavil prej. To me dejansko potiska naprej.
 
Misija pomagati 1.000 družinam živeti bolj zdravo in bolj lahkotno. Zato predajam znanje, ideje in še zabavo za bonus.
 
Vse skupaj bom počasi zaokrožil v celoto, da bo vsem vse jasno. Glede kuhanja. No, ne vse, le tisto kar rabiš, da ti s tem razbremenim tvoj prenatrpan urnik.
 
Kmalu povem več. 💪
 
Si za
 
Vse dobro,
Sašo