V posodo damo najprej mokre sestavine, ki jih z ročno metlico zmešamo. Dodamo še suhe sestavine, a postopoma. Nežno mešamo. Maso preložimo v model za mini potičke, ki smo ga prej s prstom namastili. Pečemo jih 20 minut na ventilacijski stopnji na 160. Pustimo, da se ohladijo. Ne pokrivamo. So bile na toplem in zdaj naj zašvicajo. Full.
Kokosove mini “potičke”
- do 30 min
- Sladica
- Vsejedec, Brez glutena
- preprosto

Sestavine
Za 10-12 mini “potičke”
3 jajca
150 g kokosovega mleka (gostega, ne samo tekočino)
60 g stopljene kokosove maščobe
40 g zmletih lešnikov
120 g kokosove moke (kosmiči)
50 g sladkorja (če imate radi zelo sladko, dodajte)
zavitek Limoninega sladkorja
pol zavitka pecilnega praška
Priprava
Sestavine
Za 10-12 mini “potičke”
3 jajca
150 g kokosovega mleka (gostega, ne samo tekočino)
60 g stopljene kokosove maščobe
40 g zmletih lešnikov
120 g kokosove moke (kosmiči)
50 g sladkorja (če imate radi zelo sladko, dodajte)
zavitek Limoninega sladkorja
pol zavitka pecilnega praška